Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató

A személyes adatok védelmére komoly hangsúlyt helyezünk. Ez természetesen abban az esetben is érvényes, ha on-line foglalási rendszerünket használja, vagy feliratkozik hírlevelünkre. Ezért szeretnénk megismertetni Önt azokkal az adatkezelési illetve adatfeldolgozási folyamatokkal, amelyeket szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatban, on-line foglalási rendszerünkben, illetve hírlevelünkkel kapcsolatban alkalmazunk. Az alábbiakban arról tájékoztatjuk Önt, hogy mit teszünk adatai védelme érdekében és milyen adatokat, milyen célból rögzítünk.

A honlap üzemeltetője: Accent Hotel Solutions Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.

Levélcím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Telefon: +36 1 780 45 93:
E-mail: info@accenthotels.com

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-57198/2012.

 

Kutatás az accenthotels.com honlapon

Az Accent Hotels magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében felhasználói kutatást végez. Az adatkezelés célja: a honlapra látogató felhasználók felhasználói céljainak megértése.

A kezelt személyes adatok típusa: azonosítószám (melyet süti segítségével tárolnak a felhasználó számítógépén), a meglátogatott oldal címe, a látogatás dátuma és időpontja, a felhasználó számítógépének és böngészőjének adatai, képernyőjének felbontása, nyelvi beállítások, a felhasználó számítógépének IP címéből képzett azonosítószám

Az adatkezelés időtartama: 30 nap 

Adatfeldolgozók
Név: Hotjar Ltd.    
Székhely: Elia Zammit Street St Julians STJ1000, Malta
Adatfeldolgozói feladat: A kutatás technikai lebonyolítása

 

Adatvédelmi változások 2021. szeptember 1-jétől

Ezúton szeretnénk felhívni kedves Vendégeink figyelmét, hogy a 2016. évi CLVI. törvény módosítása alapján a szálláshely-szolgáltatóknak, így az Accent Hotelsnek is kötelezettsége a vendégek törvényben meghatározott adatainak rögzítése a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató (Magyar Turisztikai Ügynökség) által biztosított tárhelyen (Vendég Információs Zárt Adatbázis).

A fent említett törvénymódosítások alapján 2021. szeptember 1-jétől szállodáinkban is rögzítésre kerülnek érkezéskor a vendég személyi azonosítására alkalmas fényképes okmányon lévő adatok egy okmányolvasó segítségével. A 414/2015. (XII. 23.) Kormányrendelet alapján a szálláshely-szolgáltatást igénybevevők kötelezettsége, hogy a személyi azonosításra alkalmas okmányát bemutassa helyszínen a szálláshely-szolgáltatónak.

A rögzítendő adatok:

  • családi és utónév;
  • születési családi és utónév;
  • születési hely;
  • születési idő;
  • nem;
  • állampolgárság;
  • anyja születési családi és utónév;
  • személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatok;
  • harmadik országbeli állampolgár esetében* a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

*harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény szerinti személyek.

A szálláshely-szolgáltatás igénybevételének szükséges feltétele a személyazonosító okmány bemutatása, függetlenül a vendégek életkorától. A személyi igazolvány igénylése és megléte a gyermekek számára sincs életkorhoz kötve, így kérjük Vendégeinket, hogy utazás előtt megfelelő időben tekintsék át a személyazonosító okmányok igénylésének, kiadásának a feltételeit a Kormányablakok információs oldalán. 

Ezúton szeretnénk felhívni Vendégeink figyelmét, hogy a törvénymódosítás kötelezi a szálláshely-szolgáltatókat, hogy a szükséges okmányok meg nem léte vagy be nem mutatása esetén a szálláshely-szolgáltatást megtagadják.

A törvény módosításával, valamint az adatszolgáltatáshoz szükséges tárhellyel, adatvédelemmel kapcsolatos további információkat az alábbi gombra kattintva olvashat.

 

Tovább
 

 

Accent Hotel Management adatkezelési tájékoztató

Accent Hotel Solution adatkezelési tájékoztató

 

Szállodai adatkezelési tájékoztatók

 

Hírlevél

I. Feliratkozás a Hírlevélre feliratkozás menüponton keresztül

Honlapunk kezdőfelületéről elérhető „Hírlevél” menüpontban a vezeték- és keresztnevének, valamint az elektronikus hírlevél küldéséhez szükséges e-mail címének, és belátása szerint további adatainak megadását követően, az erre vonatkozó négyzet kipipálásával, a „Feliratkozás” gombra kattintva Ön kifejezetten hozzájárul, és beleegyezését adja ahhoz, hogy az Ön részére a feliratkozás során megadott e-mail címére, - és amennyiben levelezési címét is megadta, úgy postai úton is - az Accent Hotel Solutions Kft. információs és reklámcélú hírleveleket küldjön, egyúttal Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz is, hogy az Ön, a hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adatait az Accent Hotel Solutions Kft, a jelen adatvédelmi tájékozatóban foglaltak szerint reklám és piackutatási célból kezelje és feldolgozza.

II. Feliratkozás az On-line foglalás során

Tájékoztatjuk, hogy on-line foglalási rendszerünkben, a hírlevelek küldésének engedélyezésére vonatkozó négyzet kipipálásával Ön kifejezetten hozzájárul, és beleegyezését adja ahhoz, hogy az Ön részére az on-line foglalás során megadott e-mail címére, - és amennyiben levelezési címét is megadta, postai úton is - az Accent Hotel Solutions Kft. információs és reklámcélú hírleveleket küldjön.

III. Feliratkozás az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégeinél

Önnek az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégeinek különböző felületein is lehetősége van feliratkozni az Accent Hotels Solutions Kft. hírlevelére. Ezek a felületek a következők:

  •     Az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégeinek saját weboldalai
  •     Az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégeinek on-line foglalási oldalai
  •     Az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégeinek telephelyén, vagy telefonos elérhetőségein közvetlen feliratkozás útján.

Az Accent Hotel Solutions Kft. partnercégei minden esetben tájékoztatják Önt adatvédelmi tájékoztatójukban arról, hogy a vonatkozó négyzet kipipálásával a weboldalak hírlevél-feliratkozási és szobafoglalási felületein, illetve a telephelyeiken a bejelentkezési formanyomtatvány vonatkozó négyzetének kipipálásával Ön kifejezetten hozzájárul és beleegyezését adja ahhoz, hogy az Ön részére az adott felületen megadott e-mail címére – és amennyiben levelezési címét is megadta, postai úton is – az  Accent Hotel Solutions Kft. információs és reklámcélú hírleveleket küldjön.

Tájékoztatjuk, hogy bármikor jogosult a hírlevelek küldésére vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatát indoklás nélkül visszavonni. A visszavonó nyilatkozatát a reklámcélú elektronikus hírlevelek végén található leiratkozási link használatával, vagy postai úton vagy e-mailen is megküldheti a hírlevelet küldő Accent Hotel Solutions Kft. a jelen tájékoztatóban található elérhetőségek valamelyikére.

 

Törzsvendégprogram

I. Regisztráció Törzsvendégprogramunkba menüponton keresztül

Honlapunk kezdőfelületéről elérhető „Regisztráció” menüpontban a vezeték- és keresztnevének, születési idejének és nemének, valamint az elektronikus hírlevél küldéséhez szükséges e-mail címének, postai elérhetőségeinek és belátása szerint további adatainak megadását követően, az erre vonatkozó négyzet kipipálásával, a „Regisztráció” gombra kattintva Ön kifejezetten hozzájárul, és beleegyezését adja ahhoz, hogy az Ön adatait az Accent Hotel Solutions Kft. a jelen adatvédelmi tájékozatóban foglaltak szerint kezelje, törzsvendégprogramjának, azon belül is személyre szabott kedvezményrendszerének működtetéséhez használja, valamint piackutatási célra felhasználja és információs és reklámcélú hírleveleket küldjön Önnek.

II. Regisztráció Törzsvendégprogramunkba szolgáltatói partnereinknél

Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatói partnereink, kártya elfogadóhelyeink és partnercégeink telephelyein is lehetősége van személyesen, formanyomtatvány kitöltésének útján regisztrálni Törzsvendégprogramunkba. Formanyomtatványunkon, a vezeték- és keresztnevének, születési idejének és nemének, valamint az elektronikus hírlevél küldéséhez szükséges e-mail címének, postai elérhetőségeinek és belátása szerint további adatainak megadását követően, az erre vonatkozó négyzet kipipálásával, a formanyomtatvány aláírásával és az adott telephelyen dolgozó személyzetnek történő átadásával Ön kifejezetten hozzájárul, és beleegyezését adja ahhoz, hogy az Ön adatait az Accent Hotel Solutions Kft. a jelen adatvédelmi tájékozatóban foglaltak szerint kezelje, törzsvendégprogramjának, azon belül is személyre szabott kedvezményrendszerének működtetéséhez használja, valamint piackutatási célra felhasználja és információs és reklámcélú hírleveleket küldjön Önnek.

 

Adatvédelem

A hírlevelünkre történő feliratkozással, az on-line foglalás elküldésével, az on-line regisztrációval, illetve telephelyeinken a bejelentkező űrlap és a törzsvendég regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint, az Ön által igénybe vett szolgáltatások teljesítése céljából kezeljük és feldolgozzuk.

Kötelezettséget vállalunk arra vonatkozóan, hogy szolgáltatásainkat igénybe vevő, törzsvendégprogramunkba regisztráló, illetve az on-line foglalási rendszerünket használó vagy a hírlevélre feliratkozó személyek személyes adatait bizalmasan kezeljük és felelősséget vállalunk azért, hogy a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak teljes mértékben megfelelünk. Minden tekintetben betartjuk az adatvédelmi jogszabályok, így az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény ("Info Törvény.") és az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezéseit. A személyes adatokkal kapcsolatos fogalmakat az Info. Törvény rendelkezéseivel összhangban alkalmazzuk.

Egyebekben fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekben vagy a joggyakorlatban bekövetkező változások esetén a jelen adatvédelmi tájékoztatóban közölt információkat előzetes bejelentés nélkül ezen változásoknak megfelelően módosítsuk. Az "Adatvédelmi tájékoztató" egyes verziói közül mindenkor az accenthotels.com weboldalon megjelenített változat tekintendő hatályosnak.

Az on-line foglalási rendszer használatával, a törzsvendégprogramban történő részvétellel és a hírlevelekkel, valamint az Accent Hotel Solutions Kft. által nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben gyűjtött és rögzített személyes adatok kezelője az Accent Hotel Solutions Kft.

Személyes adatait az on-line foglalások teljesítése, illetve hírlevélre történő feliratkozás esetén piackutatási és reklám célból, így különösen abból a célból kezeljük, hogy Önt, mint szolgáltatásainkat rendszeresen igénybe vevő vendéget törzsvendégprogramunkban regisztrálhassuk és kedvezményeit kezelhessük, valamint Önnek, mint a hírlevelünkre önkéntesen feliratkozott személynek reklámcélú és információs hírleveleket küldhessünk.

Személyes adatokat kizárólag az érintett hozzájárulása alapján, vagy a jogszabályi kötelezettségeink teljesítése érdekében kezelünk. Személyes adatait az Accent Hotel Solutions Kft. kizárólag az Ön által adott adatkezelési hozzájárulásnak megfelelően, annak keretei között, illetve a vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint használjuk fel. Az adatkezelés ezen célnak minden szakaszában megfelel.

Minden olyan személyes adat, amelyet Ön önkéntesen rendelkezésünkre bocsát, vagy amelyet a vonatkozó jogszabályok előírásai alapján kezelünk, az Ön által igénybe vett szolgáltatások teljesítése céljából kerül rögzítésre, kezelésre, feldolgozásra. Kizárólag azokat az adatokat kérjük megadni, amelyek ezen szolgáltatások teljesítéséhez szükségesek. Ezzel kapcsolatban kötelezettséget vállalunk az alábbi adatvédelmi irányelvek maradéktalan betartására:

  •     A személyes adatokat tisztességesen és törvényesen gyűjtjük és kezeljük.
  •     A személyes adatokat csak meghatározott, törvényes célokra gyűjtjük és a céltól eltérően azokat nem használjuk fel.
  •     Az adatok kezelésének és tárolásának módja alkalmas arra, hogy az érintettet csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.
  •     Kizárólag az adatkezelés céljához elengedhetetlenül szükséges adatokat kezeljük.
  •     Az általunk kezelt adatok pontosak, teljesek, és ha szükséges időszerűek.
  •     Az adatok tárolása nem tart hosszabb ideig, mint ami a felhasználási cél megvalósulásához szükséges.
  •     Az adatok kezelése során az érintett személyeknek az Info. Törvényben és az egyéb vonatkozó jogszabályokban foglalt jogait maradéktalanul biztosítjuk.
  •     Megtesszük azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítjuk azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok illetéktelen vagy törvénytelen használatának, illetve az adatvesztés, adatkárosodás vagy adat megsemmisülés megakadályozásához szükségesek.

Az adatkezelési hozzájárulás megadásával Ön hozzájárul személyes adatainak a fentiek szerinti kezeléséhez, tárolásához és feldolgozásához.

A tárolt adatokhoz harmadik személy részére csak a jelen tájékoztatóban leírt módon engedünk hozzáférést. Az Ön személyes adatait kizárólag jogszabályi kötelezettségeink teljesítése érdekében, vagy az Ön kifejezett hozzájárulása alapján, a jogszabályi előírások betartása mellett továbbítjuk harmadik személy részére, és csak amennyiben ezen személy a hatályos adatvédelmi rendelkezések betartására velünk szemben is kötelezettséget vállalt.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a személyes adatai valódiságáért Ön felel, valótlan adatokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Személyes adatai kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet társaságunktól. Társaságunk elérhetőségei az impresszumban kerültek feltüntetésre. Kérelmére részletes tájékoztatást nyújtunk az általunk kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységünkről. Kérheti továbbá személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, vagy zárolását is. Ezen kívül az alkalmazandó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen. Amennyiben a tiltakozása alapján meghozott döntésünkkel nem ért egyet, úgy annak közlésétől számított 15 napon belül bírósághoz fordulhat.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy kérésére rendszerünkben tárolt személyes adatait rendszerünkből töröljük. Az adatok törlése iránt kérelem, postai úton vagy e-mailen jelezve is megküldhető az Accent Hotel Solutions Kft-nek, az impresszumban található elérhetőségek valamelyikére.

Accent Hotels Corporate GDPR

 

JOGI NYILATKOZAT

Szerzői jog

Az AccentHotels.com weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az AccentHotels.com tulajdonosa jogosult.

Az AccentHotels.com tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Accenthotels.com tulajdonosa azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Jogi felelősség

Az AccentHotels.com weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az AccentHotels.com tulajdonosának akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az AccentHotels.com semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az AccentHotels.com tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az AccentHotels.com tulajdonosa nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az AccentHotels.com tulajdonosa kifejezetten kizárja.

Az AccentHotels.com tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az AccentHotels.com weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Szolgáltatások igénybevétele

Az AccentHotels.com egyes weboldalain az Accent Hotels szállodalánchoz tartozó szállodák üzemeltetői által feltöltött tartalmak, köztük kifejezetten a fent körbeírt szállodák szállásajánlatai, azok részletes tartalma, igénybevételének feltételei, bruttó fogyasztási ára és további, a vásárláshoz szükséges információk szerepelnek.

Az AccentHotels.com egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Az AccentHotels.com weboldalain az Accent Hotels szállodalánc által üzemeltett szállodák szállásszolgáltatásainak lefoglalását (Foglalás), illetve adott időpontra történő szállásdíj ajánlattételt (Ajánlatkérés) lehet kezdeményezni.

Az Ajánlatkérésben megjelölt szolgáltatásokkal kapcsolatban mindaddig nincs kötelezettsége egyik félnek sem, míg a felhasználó – vendég – az Ajánlatkérésre hivatkozva foglalási szándékát nem jelzi. Ezt követően már a Foglalási folyamat feltételei a vonatkozók.

Az AccentHotels.com weboldalain bármely szállodai szolgáltatás a foglalási folyamat során, a Szálloda által feltöltött és feltüntetett „Foglalási felételekben” leírtaknak megfelelően, legtöbb esetben előleg megfizetésének vállalása útján biztosítható, amely feltételek és kötelezettségek felhasználó által történő vállalása esetén a Szálloda a lefoglalt szolgáltatások bonyolítását és rendelkezésre állását a foglalás feltételei és a Visszaigazolás tartalma szerint garantálja. Ez utóbbiakat közvetlenül a felhasználónak – ekkor már vendégnek – küldött írásos Visszaigazolásban rögzíti. A szállásfoglalás során az AccentHotels.com weboldalain jelzett foglalási igény Szállodának történő továbbításával a felhasználó a Szállodával és annak üzemeltető cégével közvetlen kapcsolatba kerül, mely szerződéses kapcsolatot a Szálloda által küldött írásos Visszaigazolás szabályoz.

 

Előlegfizetés módjai

Amennyiben a „Foglalási feltételekben” előlegfizetési kötelezettséget ír elő a Szálloda, úgy a foglalási igény megerősítése az előfizetési kötelezettség felhasználó által történő vállalásával lehetséges. A „Foglalási feltételek” a különböző Szállodák és a különböző szállásajánlatok esetében eltérhetnek, így azok időbeni megfizetésére és mértékére mindig a „Foglalási feltételekben” leírt szabályozás érvényes az adott foglalási igényre vonatkozóan. Az AccentHotels.com weboldalain akár többféle lehetőség is áll a felhasználó rendelkezésére, hogy előlegfizetési vállalását teljesíteni tudja:

  • Azonnali online utalási lehetőség a Simple Pay felületén keresztül

    Az AccentHotels.com weboldalain elindított foglalási igényre vonatkozó „Foglalási feltételek” szerinti előlegfizetésre az AccentHotels.com weboldala azonnali, online utalás elindításának lehetőségét biztosítja, mely fizetés a Simple Pay online fizetési felületén keresztül, az ehhez a rendszerhez tartozó weboldalon történik. Ez utóbbi szolgáltatásra a foglalási igényben érintett Szálloda szerződött közvetlenül a szolgáltatóval, így a befizetett előleg összege is közvetlenül a Szállodánál jelentkezik.

 

  • Bankkártya garancia a bankkártya adatainak megadásával

    SSL adatvédelmi szoftver által titkosított kapcsolaton keresztül felhasználó megadhatja bankkártya adatait a Szállodának, mely szálloda az adatok birtokában garantálja a szobát és az előlegfizetési kötelezettség határideje, valamint a Visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek figyelembe vételével megterhelheti (vagy előauthorizálhatja) a felhasználó bankkártyáját maximum a foglalási igény teljes összegének mértékéig.  Ez a fizetési lehetőség az AccentHotels.com weboldalról 2020 folyamán ki lesz vezetve.

 

  • Azonnali Online bankkártyás fizetés a Simple Pay felületén keresztül

    Az AccentHotels.com weboldalain elindított foglalási igényre vonatkozó „Foglalási feltételek” szerinti előlegfizetésre az AccentHotels.com weboldala azonnali, online bankkártyás, fizetés elindításának lehetőségét biztosítja, mely fizetés a Simple Pay online fizetési felületén keresztül, az ehhez a rendszerhez tartozó weboldalon történik. Ez utóbbi szolgáltatásra a foglalási igényben érintett Szálloda szerződött közvetlenül a szolgáltatóval, így a befizetett előleg összege is közvetlenül a Szállodánál jelentkezik.  

    A Simple Pay online fizetési felületén keresztül elfogadott kártyatípusok a következők:
     
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron

 

  • Azonnali online Szép kártyás fizetés, amennyiben az előleg teljes összege ugyanazon alszámláról (ugyanabból a zsebből) fizethető:
     
  • OTP
  • K&H
  • MKB
     
  • Vegyes fizetési mód választása esetén vendégeink a különböző fizetési módokat vagy Szép kártyás fizetés esetén a különböző alszámlákból (zsebekből) történő fizetést online nem, csak a foglalás megtétele után, attól függetlenül kombinálhatják. Ehhez a Visszaigazolásban a szálloda elküld minden szükséges információt.
     
  • Valamennyi fizetési mód a foglalás megtétele után, a visszaigazoló emailben szereplő link segítségével a webshopba való visszatérés után is választható.



Egyéb adatkezelési rendelkezések

Az AccentHotels.com weboldalak látogatásakor egy ismétlődő cookie keletkezik, mely az Ön számítógépe merevlemezén kerül mentésre. A cookie lehetővé teszi, az Ön felismerését, amikor a www.accenthotels.com weboldalt meglátogatja, és személyessé teszi az AccentHotels.com weboldalon való böngészését.

Az AccentHotels.com weboldalon weboldal analitikai eszközt használunk, amely egy adatsorozatot készít, s nyomon követi, hogy a látogatók miként használják az AccentHotels.com weboldalait. Amikor látogatóink felkeresik az AccentHotels.com oldalakat, cookie-kat hozunk létre azzal a céllal, hogy rögzítsük, mire keresnek rá weblapunkon, illetve, hogy személyhez nem köthető információkat nyerjünk erről. Tájékoztatjuk, hogy a cookie-kat soha nem használjuk személyes információ gyűjtésére. A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat, de Ön ezeket kitörölheti, vagy automatikusan visszautasíthatja. Azonban lehetséges, hogy bizonyos funkciókat nem tud majd használni internetes oldalunkon, amennyiben úgy dönt, hogy nem fogadja el a cookie-kat.

Biztonságos adatkezelést biztosítandó, az AccentHotels.com weboldal SSL adatvédelmi kódoló szoftvert alkalmaz online foglalások esetén. Az ön által megadott valamennyi információ, automatikusan adatvédelmi kódolásra kerül, és a hálózaton történő továbbítás során védelem alatt áll. Amint az információ beérkezik szerverünkre, egy egyedi kulcs segítségével automatikusan dekódolásra kerül. Az SSL lehetővé teszi böngészője részére az AccentHotels.com weboldalra történő biztonságos rákapcsolódást és a biztonságos kommunikációt az AccentHotels.com weboldallal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevélhez való hozzájárulás elfogadása kötelező.
Az adatvédelem elfogadása kötelező.
A vezetéknév megadása kötelező.
A keresztnév megadása kötelező.
Kérjük adj meg érvényes e-mail címet.

* are required fields